Workshops

Naast de langere trainingstrajecten die ik verzorg, geef ik ook steeds vaker korte -maar krachtige- workshops. De workshops kunnen een dagdeel tot een dag of een aantal dagen duren.

Mijn workshops zijn wel gemaakt om je te activeren, om aan de slag te gaan. Ik ga je dus niet in de schoolbanken zetten en een Powerpoint van minimaal 100 pagina’s met je doornemen. Daar geloof ik niet zo in: we willen wat bereiken en daar moeten we samen wat voor doen! Aan de slag dus!

De komende tijd ontwikkel ik mijn Workshops door en zal ik ook het aanbod uitbreiden. En stiekem heb ik ook nog wat nieuwe ideeën. Ik schreef er laatst ook nog een blog over. Wil je alvast eens verder kijken wat die workshops dan precies in houden? Klik dan op de onderstaande pagina’s.

Maatwerk is ook mogelijk. Op zoek naar een passende workshop voor jouw organisatie of bijvoorbeeld je zorgteam? Neem contact met me op en we komen er samen uit.

Wil je aan de slag?

Laten we dan snel afspreken om een plan van aanpak voor jouw zorgteam of instelling uit te werken. Bel mij op 06 83970475 of laat hier een berichtje achter.