Een cadeau voor jezelf

‘De prachtige Saharawoestijn heeft alles wat een mens nodig heeft. Het is een cadeau aan jezelf’

 

Trakteer jij jezelf wel eens? En dan bedoel ik niet op dat lekkere stuk chocolade of dat patatje. Want daar voel je jezelf achteraf vaak nog schuldig over ook…

Nee ik bedoel een echt cadeau aan jezelf. Tijd. ME-time. Uitchecken. Even gewoon zijn?

Want je herkent ze vast wel. Die signalen. Het onrustige gevoel in je lijf en de stemmen in je hoofd die het volgende zeggen.

Ik ben zo moe… maar het is bijna weekend, dan even bijtanken.

Als ik het niet doe, wie dan?

Het lijkt wel of ik de enige ben die het begrijpt.

Ik pak het wel weer op….

Ik ben te streng voor mezelf.

Nee zeggen kan ik echt niet!

Nog even dit, nog even dat. Oh dat kan ik ook nog wel beetpakken.

Is goed hoor, maakt mij niet uit, ik pas me wel aan.

 

Aanpakken!

Ja? Herkenbaar? Wat ga jij eraan doen om met deze signalen (lees vooral ook stress en spanning) om te gaan? Om weer in het nu te komen? Om beslissingen te nemen, hoe egoïstisch ze ook soms ook voelen, die bij jou passen. Waar jij je goed bij voelt?

Best moeilijk om uit je ‘comfortabele zone’ te stappen en NEE te zeggen! Om je mond te houden op je werk als er weer taken verdeeld moeten worden. Om voor jezelf te zorgen. De ME-time op te zoeken.

Een cadeau voor jezelf

Onze inspiratiereis naar Marokko is de perfecte gelegenheid om echt even uit te checken. Even alleen met jezelf aan de slag. Echt afstand creëren. Zo ontstaat er letterlijk ruimte om op een andere manier naar situaties te kijken.

Recht door zee, helder en direct. Dat is wat je van ons krijgt als je jouw signalen aan wilt pakken. Want een ding is zeker. Zo kan het niet verder! Je wil niet uitgeblust raken. Je wil midden in het leven staan. Genieten van alles om je heen, met plezier je schouders ergens onder zetten. Maar wel met de juiste energie en balans. Veerkrachtig.
 

Wil je aan de slag?

Laten we dan snel afspreken om een plan van aanpak voor jouw zorgteam of instelling uit te werken. Bel mij op 06 83970475 of laat hier een berichtje achter.